Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Fjellsprenger AS

Besøksadresse: Industriveien 3, 3610 Kongsberg
Postadresse: Nordre Kullerød 6, 3241 Sandefjord
Telefon: 915 76 464

Bransje: Maskinentreprenører og grunnarbeid, Anleggsgartnere, Asfalt og veiarbeid, Betongarbeid og forskaling, Boligbyggelag, Boligprodusenter og ferdighus, Byggmestere og tømrere, Eiendom og eiendomsforvaltning, Eiendomsmegling, Eiendomsutviklere, Entreprenør total, Murere, Rørleggere og VVS, Utleie av maskiner og utstyr

Nettside: fjellsprenger.no

Firmabeskrivelse

Spesialfirma innen boring og sprengning av fjell. Vi driver med alle form for sprengning og har lang er faring i bransjen. Typisk for oss er Industritomter, hus og hyttetomter, grøfter, pallsprengning, pukkverk, sidetak mm. Lokalisert i Kongsberg, men vi jobber over hele Østlandet. Vi er i dag 7 personer og en maskinpark på 4 borerigger.

Vår spesialkompetanse:

Firmaet har særlig erfaring med sprengning i pukkverk og sidetak. Hyttetomter i fjellet og ny infrastruktur for hytteområder har vi god og lang erfaring med.

Våre målgrupper:

Ønsker å komme i kontakt med firmaer som utvikler nye områder for tomtefelter i fjellet eller andre steder. Ønsker kontakt med pukkverks drift eller utviklere for industriområder ol.l.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. september 2019

Topp