Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Figgjo AS

Adresse: Åslandbakken 1, 4332 FIGGJO
Telefon: 51 68 35 00  Faks: 51 68 35 01

Bransje: Annen, Firmagaver og profilering

Nettside: www.figgjo.no
E-post: figgjo@figgjo.no

Firmabeskrivelse

PROFFE FIRMAGAVER
Gavene du husker, er de du faktisk kan bruke.
Og du husker alltid hvem som gav dem.

Figgjo porselen har oppnådd en posisjon som den mest nyskapende leverandøren av porselen til det profesjonelle kjøkken. Figgjo er i dag den eneste porselensprodusenten i Skandinavia, hvor produksjonen skjer på Figgjo like sør for Stavanger. Våre produkter blir valgt av verdens fremste kokker på grunn av gode brukeregenskaper og førsteklasses design. Produktene vekker oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt, og har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale designpriser for en rekke produkter.

Figgjo har også produsert spesialtilpassede gave og reklameartikler i flere år. Gjennom Figgjo Firmagaver tilbyr vi deg muligheten til utvikling av ditt eget, eksklusive design, enten behovet er profilkrus, en dekketallerken til en spesiell anledning eller årets julegave. Løsninger kan baseres på logo, profilfarger eller andre designelementer fra din virksomhet. Gjennom kreativ utfoldelse sammen med våre dyktige designere skapes inspirerende dekorløsninger som blir husket, tatt vare på og verdsatt.

I tråd med vår ambisjon om å være bransjens mest fleksible leverandør, kan vi også levere spesialdekorer i så lave antall som 96 stk.. Leveringstiden er 2 - 4 uker etter godkjent designforslag fra oss.

Vår spesialkompetanse:

Porselensprodusent Design

Våre målgrupper:

Proffesjonelle kjøkken Firmagave

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 22. mars 2010

Topp