Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Faveo Prosjektledelse AS

Adresse: Vestre Strandgate 27-29, 4611 KRISTIANSAND S
Telefon: 38 14 01 00

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning, Eiendomsutviklere, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.faveoprosjektledelse.no

Firmabeskrivelse

Faveo har som forretningside å levere uavhengig prosjektledelse, byggeledelse og prosjektkompetanse til byggherrer og prosjektutviklere. Vi dekker alle ledd innen prosjekt- og byggeledelse, bl.a prosjektstyring,fremdriftsstyring, kostnadsstyring, anskaffelser og kontraktsadministrasjon.

Vi driver også med tidligfase eiendomsutvikling, by- og regionutvikling, særlig plan/regulering, interessentanalyser og konseptutredninger, samt KVUer.

Videre tilbyr vi opplæring innen prosjektledelse og prosjektarbeid, og bistand til å utvikle prosjektmetodikk og styringssystemer for prosjektgjennomføring.

Firmaet har ca 370 ansatte, hvorav halvparten i Norge og halvparten i Sverige. I Norge har vi 5 regionkontor, og er under etablering i Stavangerregionen. Pt har vi flere pågående oppdrag i Stavanger, og driver aktivt med rekruttering av ansatte.

Vår spesialkompetanse:

Prosjektledelse og byggeledelse Prosjektutvikling og prosjektstyring Tidligfase eiendomsutvikling, planprosesser

Våre målgrupper:

Markedet er både offentlige og private byggherreorganisasjoner og utbyggere, og vi bistår også med prosjektledelse til entreprenører.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Sørlandet 26. april 2010 | Bygg og anlegg Sørlandet 25. oktober 2011 | Bygg og anlegg Sørlandet 22. oktober 2012 | Bygg og anlegg Stavanger 12. mai 2014 | Bygg og anlegg Stavanger 11. mai 2015 | Bygg og anlegg Sørlandet 10. juni 2015

Topp