Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Event Travel AS

Besøksadresse: Dronningensgate 6, 0106 Oslo
Postadresse: PB 751, Sentrum, 0106 OSLO

Bransje: Event og underholdning, Reisebyråer

Nettside: www.eventtravel.no

Firmabeskrivelse

Event Travel ble etablert i 1989 og er en virksomhet innenfor reise og event. Vi er i dag 10 ansatte med meget lang erfaring innen reiseliv, sport, kultur, sponsing og events og vi holder til i Oslo Sentrum.

Vårt hovedfokus er firma og gruppeturer knyttet til ulike events i utlandet. Vi skreddersyr og gjennomfører våre tilbud i tett dialog med våre kunder. Eksempelvis kan vi tilrettelegge for faglig innhold under arrangementet som for stadig fler bedrifter er en forutsetning i arrangement såvel for kunder og/eller ansatte. Våre grupper er primært i størrelsesorden 10-150 pers.

Vi er samarbeidspartner med blant annet fotballklubbene LSK, Stabæk, Strømsgodset og FC LYN, samt med Norges Håndballforbund og vi har i mange år hatt billettavtaler med blant annet Manchester United og Liverpool.

Vi er organisert i 3 avdeliger; Event, reisebyrå (IATA godkjent) samt treningsleir (Fotball, friidrett, svømming etc)

I stikkordsform kan våre tilbud beskrives slik; Gruppe/firma/teambuilding/Incentivesreiser, innen sport, kultur, by og opplevelsesdestinasjoner, velferdstiltak for firmaer, herunder sommeravslutninger og julebord, i inn og utland.

Vi har lang referanseliste, og flere av Norges største bedrifter som faste kunder.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 15. juni 2005 | Møteforum Drammen 07. februar 2007 | Møteforum Drammen 05. juni 2008

Topp