Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Essenz Reklamebyrå AS

Adresse: Øvre Langgate 26, 3110 TØNSBERG
Telefon: 905 68 237

Bransje: Reklamebyråer, Markedsføring, Skilt og dekor, Trykk og grafisk, Annen

Nettside: www.essenz.no
E-post: esben@essenz.no

Firmabeskrivelse

Essenz Reklamebyrå AS er et lite, men stort reklamebyrå lokalisert i Tønsberg. STORE fordi vi er faglig dyktige, har en klar arbeidsprosess og et stort faglig nettverk. Fordelen med å være et LITE byrå gir oss muligheten til å være fleksible og snu oss raskt når det trengs. Dette gir oss en fornøyd og stabil kundeportfølje.

Essenz Reklamebyrå består i dag av tre dedikerte medarbeidere. Med solid kompetanse innen visuell kommunikasjon tar vi tak i kundens strategier og markedsplaner og utvikler kommunikasjonsmateriell som virker. Våre ansatte har mellom 10-15 års erfaring fra bransjen og brenner for å gi kunden litt mer enn de forventer.

I august 2010 startet vi prosessen med å bli det ledende miljøbyrået i Norge. Vi har tatt et viktig valg og ser at vår innflytelse på både produsenter og kunder kan resultere i et bedre miljø. Ved å velge miljøbevisste produsenter og materialer til våre jobber, samt å hjelpe kunden til å ta de riktige valgene uten at det går ut over kvalitet, bidrar vi til et litt bedre miljø i årene fremover.

Vår suksess: Essenz Reklamebyrå måler sin suksess i våre kunders suksess. Lykkes ikke våre kunder i markedet, lykkes heller ikke vi. Det er en kjent sak at fornøyde kunder kommer tilbake med nye oppdrag og dette genererer sunn økonomi både for oss og våre kunder. En slik positiv arbeidsspiral gir oss muligheten til å bli enda bedre kjent med kunden og markedet de oppererer i. Dette gir oss en solid arbeidsplattform og et enda bedre resultat for våre kunder.

Essenz Reklamebyrå innser at vi ikke kan være best på alle områder. Vi er svært dyktige innen vårt fagfelt, men når det kommer til enkelte områder må vi kalle en spade for en spade. Derfor har vi etablert et nettverk av faglig dyktig kompetanse innenfor disse områdene. Vi har erfart at denne arbeidsmodellen resulterer i en mer effektiv arbeidsprosess, sunnere økonomi og et bedre resultat for våre kunder.

Vår spesialkompetanse:

Design, firmaprofil, logo- og navnutvikling, salgs og informasjonsmateriell B2B og sisteleddsmarkedføring. Butikkampanje, internettløsninger, kataloger, brosjyrer, DM, emballasjedesign, internmagasiner/aviser, kundemagasiner/aviser. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 08. mars 2011

Topp