Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Erstad & Lekven Bergen AS

Adresse: Paradisalléen 8, 5232 Paradis
Telefon: 55 92 77 00

Bransje: Arkitekter, Eiendom og eiendomsforvaltning, Eiendomsutviklere, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: elb.no
E-post: elb@elb.no

Firmabeskrivelse

Erstad & Lekven Bergen er et rådgivende ingeniørfirma med over 60 års erfaring innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse, med spesialkompetanse innen virksomhetsplanlegging. Vi leverer byggherretjenester til private og offentlige byggherrer, innenfor:
-helsebygg, høyskoler, kontorer, boliger, hoteller, forretningsbygg, industrianlegg, samferdsel og landanlegg for olje, gass og oljeservice.

Av store prosjekter/oppdragsgivere nevnes; Avinor Flesland, Bybanen verksted og depot på Kokstad, DNB FB40 kontorbygg, Helse Bergen Haukeland; BUSP I, Haraldsplass nytt sengebygg, Skjoldnes Utvikling AS, Jernbaneverket; Ny Ulrikstunnel, Bergen kommune VA-etaten, FjellVAR VA-anlegg og OHARA avløpsrenseanlegg for OS kommune.
.
Av prosjekter vi har ferdigstilt nevnes: Hordaland fylke/Bergen kommune; Amalie Skram vg og nasjonalt stupe- og svømmeanlegg, Høgskolen i Bergen og Statsbygg; Ny høgskole og inventar og utstyr. Sektor eiendom; Oasen IV, og Hordaland fylke; Ny Busstasjon i Bergen, og OBOS; Ørnen hotell.

Vår spesialkompetanse:

Vår spesialkompetanse er prosjektledelse, byggeledelse og prosjekteringsledelse. Vi har fokus på kundens virksomhet som det overordnede - å bidra med alle evner til at bygget eller anlegget kunden trenger skal gi den verdiskapning kunden forventer. Vi er lojale til kundens rammer for prosjektet og tilstreber å få virksomhetsforståelsen ut til "planleggernes tegnebord" og til byggeplassen. Vi har spesialkompetanse på funksjonsplanlegging for mange virksomheter. Vi vet at bærekraftig virksomhet over tid trenger nyskapning, effektivisering og rask omstilling. Med fokus på dette som styrende bistår vi med planlegging av det kunden trenger og styrer prosjektene ut fra det.

Våre målgrupper:

Bygg og -industri for oljeservice- og petroleumsbransjen Bygg for handel, overnatting, kontor og undervisning for private og offentlige byggherrer Helsebygg, VA-anlegg og jernbaneanlegg for offentlige byggherrer. Boligbygging for private eiendomsutviklere Byggelånskontroll for banker og investorer Samferdselsprosjekter Offentlige byggherrer Private byggherrer/utbyggere

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 03. november 2014 | Bygg og anlegg Bergen 07. november 2016 | Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018

Topp