Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Erstad & Lekven Bergen AS

Adresse: Paradisalléen 8, 5232 Paradis
Telefon: 47 55927700

Bransje: Arkitekter, Eiendom og eiendomsforvaltning, Eiendomsutviklere, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: elb.no
E-post: rune.agdal@elb.no

Firmabeskrivelse

Erstad & Lekven Bergen er et rådgivende ingeniørfirma. Siden selskapet opprinnelig ble stiftet i 1960 har vi styrt både små og store byggeprosjekter. Vi leverer tradisjonelle tjenester som prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, SHA og ulike spesialisttjenester til dette.

Vi kan også levere hele prosjekter som totalentrepriser, eller vi kan organisere prosjekter som delte entrepriser eller serier av flere mindre totalentrepriser.

Vi leverer byggherretjenester til private og offentlige byggherrer, innenfor helsebygg, høyskoler, kontorer, boliger, hoteller, forretningsbygg, industrianlegg, samferdsel (vei og bane) og landanlegg for olje, gass, vindkraft og oppdrettsnæringen.

Vår spesialkompetanse:

Vår spesialkompetanse er prosjektledelse, byggeledelse, SHA og prosjekteringsledelse. Våre ansatte har bakgrunn som ingeniører/sivilingeniører innen bygg, elektro og VVS. Vi har fokus på kundens virksomhet som det overordnede - å bidra med alle evner til at bygget eller anlegget kunden trenger skal gi den verdiskapning kunden forventer.

Våre målgrupper:

- Bygg og -industri for oljeservice- og petroleumsbransjen. - Bygg for handel, overnatting, kontor og undervisning. - Helsebygg. - VA-anlegg. - Baneprosjekter for offentlige byggherrer. - Boligbygging for private eiendomsutviklere. - Byggelånskontroll for banker og investorer. - Samferdselsprosjekter. - Private byggherrer/utbyggere. - Vann- og vindkraftprosjekter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 03. november 2014 | Bygg og anlegg Bergen 07. november 2016 | Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018 | Bygg og anlegg Bergen 23. mai 2022

Topp