Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Entra ASA

Besøksadresse: Lars Hillesgate 30, 5804 BERGEN
Postadresse: Postboks 302 Sentrum, 5804 BERGEN
Telefon: 47 80036872

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning, Eiendomsutviklere

Nettside: www.entraeiendom.no

Firmabeskrivelse

Entras forretningsidé er å utvikle, leie ut og forvalte attraktive og miljøledende lokaler, samt utøve aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer.
Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen. Entras strategiske satsningsområder er Oslo og omegn, Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi har hovedkontor i Oslo og regionskontorer i Bergen og Trondheim.
Entras eiendomsportefølje har en markedsverdi på 45 milliarder kroner. Vi eier og drifter ca 1,3 millioner kvadratmetere i 92 eiendommer. I Bergen har Entra 11 ansatte, og eier og drifter flere store bygg som Media City Bergen, Allehelgensgate 6, Nonnesetergate 4 og Kaigaten 9.

Vår spesialkompetanse:

Kundeopplevd kvalitet i kontorsektoren. Miljøledende i næringseiendomsbransjen. Fremoverlent teknologisk for å sørge for at Entrabygg er der de mest fornøyde menneskene jobber.

Våre målgrupper:

Offentlige og private organisasjoner/selskaper som har behov for kontorarealer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 07. mai 2009 | Bygg og anlegg Bergen 28. mai 2009 | Bygg og anlegg Bergen 28. oktober 2019 | Bygg og anlegg Bergen 23. mai 2022

Topp