Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Entelios AS avd Kristiansand

Besøksadresse: Kjøita 18, 4606 Kristiansand S
Postadresse: 603 Lundsiden, 4606 Kristiansand S
Telefon: 47 38607777

Bransje: Annen bransje

Nettside: www.entelios.no

Firmabeskrivelse

Å Entelios er et av Nordens største strømselskap. Vi hjelper offentlige og private virksomheter ved å optimalisere energiforbruket og redusere klimautslipp.
Vi er en del av Norges ledende kraftkonsern, Å Energi. Sammen skal vi øke produksjonen av ren fornybar energi og sørge for at strømmen leveres effektivt gjennom nye og bedre energitjenester.

Vår spesialkompetanse:

Eiendom: Klimasmarte energiløsninger som gjør godt for klode og lommebok Vi skreddersyr energiløsninger for eiendomsbransjen, fokusert på energioptimalisering, kostnadsreduksjon og økt bruk av fornybar energi. Industri: Strømforvaltning for industrien Å Entelios leverer tilpassede, fornybarbaserte strømavtaler for industrien, optimaliserer energibruk og reduserer kostnader. Vår sanntidsinnsikt gir bedrifter kontroll og effektivitet i energistyringen. Offentlig sektor: Økt grad av fornybar energi og kostnadseffektivitet i offentlig sektor Å Entelios bistår offentlig sektor med tilpassede strømavtaler og rådgivning for å redusere energiforbruk og kostnader, tilbyr innsikt i energimarkedet og sanntidsoversikt over strømforbruk, noe som bidrar til økt bærekraft og kostnadseffektivitet. Retail: Energioptimalisering i Retailbransjen Entelios tilbyr skreddersydde innkjøpsmodeller for retailbransjen, som optimaliserer energiforbruk og kontrollerer kostnader, hjelper med intelligent strømbruk og reduserer klimaavtrykket.

Våre målgrupper:

Vi har fokus på alle målgrupper og segmenter

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Sørlandet 25. januar 2024

Topp