Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Entek Sandefjord AS

Adresse: Peder Bogens gate 8, 3238 Sandefjord
Telefon: 33 46 85 55

Bransje: Ventilasjon

Nettside: www.enteksfj.no
E-post: entek@enteksfj.no

Firmabeskrivelse

Vi er en ingeniør og entreprenørbedrift innenfor ventilasjon og inneklima. Vi er en profesjonell partner for alt av ventilasjon og klima-anlegg, med spesiell fokus på næringsbygg og industri. Vi har høy kompetanse på industri, EX løsninger, spesialavtrekk, og spesialventilasjon for klimaanlegg (museum). Vårt mål er å sikre kunden et driftsikkert anlegg og et godt inneklima. Vi ønsker å være med tidlig i prosessen, slik at kunden kan få et godt anlegg som sikrer godt arbeidsmiljø. Vi ser stadig eksempler på at det blir valgt billige og dårlige løsninger på klimaanlegg grunnet at det kun er laveste pris det er fokus på. "Det er med ventilasjon som med bil, man kan ikke regne med å få en Mercedes når man ikke er villig til å bruke mer penger enn det enn Lada koster."

Vår spesialkompetanse:

Støvavtrekk, EX-løsninger, klimaløsninger med strenge krav til fukt og temperatur. Konsulent tjenester, 3D tegning, prosjektering, etc.

Våre målgrupper:

Service til eiendomsforvaltere, industrikunder, næringsbygg, etc. Nye komplette anlegg til forskjellig entrepriser, gjerne via bygg entreprenør Konsulenttjenester til forskjellige næringskunder.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. oktober 2017

Topp