Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Enerhaugen Arkitektkontor AS

Besøksadresse: Trondheimsveien 100, 0565 Oslo
Postadresse: Postboks 6645 Rodeløkka, 0502 Oslo
Telefon: 47 22806370

Bransje: Arkitekter

Nettside: http:, , www.enerhaugen.com
E-post: post@enerhaugen.com

Firmabeskrivelse

Enerhaugen Arkitektkontor er et veletablert kontor med over 30 ansatte. Siden 1985 har vi vært engasjert i et stort spekter av prosjekter innenfor arkitektur og byutvikling. Hovedtyngden av våre oppdrag ligger i dag innenfor prosjektering av skoler, boliger, barnehager og kulturbygg, regulering, rehabilitering og antikvarisk restaurering.

Enerhaugen Arkitektkontor ønsker å levere samfunnstjenlig og meningsfull arkitektur. Vi arbeider etter en velutviklet metodikk med fokus på et godt sluttresultat, hvor arkitektonisk kvalitet og merverdi for byggherre og sluttbruker vektes høyt. Vi legger stor vekt på et stabilt og godt arbeidsmiljø som grunnlag for en produktiv virksomhet.

Vår spesialkompetanse:

Enerhaugen Arkitektkontor har bred arkitektfaglig kompetanse og utfører oppdrag i alle faser fra utredning og programmering, til regulering, prosjektering og byggeplassoppfølging. Vi har solid kompetanse innenfor arkitekturprosjektering, byggesakshåndtering og lang erfaring i å koordinere prosjektgrupper eller inngå i tverrfaglig samarbeid. Enerhaugen Arkitektkontor har sentral godkjenning innenfor flere godkjenningsområder med hovedområdene «Ansvarlig søker» og «Prosjektering Arkitektur» i tiltaksklasse 3. Vi sikrer kvalitet i våre prosjektet gjennom vårt kvalitetssikringssystem EAKS, som baserer seg på Arkitektbedriftenes bransjesystem MAKS10.

Våre målgrupper:

Enerhaugen Arkitektkontor har en høy gjennomføringsevne og vi bistår våre kunder fra utvikling av prosjekter fra konsept til detaljprosjektering og oppfølging på byggeplass. Vi er en solid og trygg samarbeidspartner for alle typer kunder i store og små oppdrag. Gjennom oppdrag fra private, kommunale og statlige oppdragsgivere, og rammeavtaler har vi opparbeidet et høyt kunnskapsnivå hvor vi sikrer et godt sluttresultat. Et godt sluttresultat og fokuset på å skape merverdi, samt imøtekomme kvalitetskrav og forventninger, er svært viktig i vårt arbeid.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019 | Bygg og anlegg Østfold 10. februar 2020 | Møteforum Bygg og anlegg Oslo 17. mars 2021 | Bygg og anlegg Drammen 27. oktober 2021 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2021 | Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023

Topp