Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Ellingard Gruppen AS

Adresse: Østre Aker Vei 103, 0596 Oslo
Telefon: 47 22 15 55 50

Bransje: Annen bransje, Fasadearbeid, Murere

Nettside: http:, , www.ellingard.no
E-post: post@ellingard.no

Firmabeskrivelse

Ellingard Naturstein, Murmester Rolf Holm og Respo Terrazzo er nisjeselskaper med solid erfaring innenfor sine fagområder som leverer og monterer terrazzo, mur, flis og naturstein til eiendom, entreprenører og privat.
Den unike sammensetningen av entreprenørselskapene i Ellingard Gruppen med erfarne og dyktige ansatte gir store rom for synergier og tverrfaglig leveranse av høy kvalitet til våre kunder. Gjennom vår organisering kan vi sammen påta oss og gjennomføre store prosjekter som ikke ellers ville vært mulig for enkeltselskapene alene. En fellesnevner for selskapene i gruppen er lidenskap for mennesker og fag.
Vårt unike fagmiljø med samarbeid på tvers av selskaper, er avgjørende for å løse komplekse utfordringer til avtalt tid, riktig kvalitet og pris.
Vår spesialkompetanse:

Murmester Rolf-Holm: Mur, puss, flis, rehabilitering og service. Respo Terrazzo: Terrazzofliser, plasstøpt terrazzo, rehabilitering og service. Ellingard Naturstein: Natursteinfasader, gulver, rehabilitering og service.

Våre målgrupper:

Eiendom, entreprenør og privat.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019 | Bygg og anlegg Drammen 01. september 2020 | Møteforum Bygg og anlegg Oslo 17. mars 2021 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2021 | Bygg og anlegg Østfold 28. april 2022

Topp