Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Einar Og Kaares Mekaniske AS

Adresse: Lindebergveien 1, 2016 Frogner
Telefon: 47 63 86 86 60

Bransje: Stål

Nettside: http:, , einar-kaares.com
E-post: einar@ekmekaniske.no

Firmabeskrivelse

Selskapet Einar & Kaares Mekaniske A/S, til daglig E.K. Mekaniske A/S, ble etablert i 1992 og holder til i Lindebergveien 1 på Frogner i Sørum.
Vi er en liten bedrift med 13 ansatte. Virksomheten utfører arbeider av varierende type og størrelse innenfor stålbransjen.
Vi produserer trapper, rekkverk og stålkonstruksjoner. Rehabilitering av gamle gårder og balkonger, smijernsarbeider og rustfritt. Hovedvekten av våre arbeider ligger i Oslo og Akershus.
Lederne i bedriften har fra 20 ? 40 år i bransjen som fagarbeider og har derfor meget gode kunnskaper om alt innen bransjen.
Vi er medlem i Bedriftsforbundet.
Einar og Kaares mekaniske as har ansvarsrett og er godkjent for CE-sertifisert ihht NS-EN 1090-2 og ISO 3834 i EXC 3

Vår spesialkompetanse:

Små og store stålbygg, trapper ,rekkverk , takoverbygg,messaniner og baldakiner samt heissjakter i stål . levere også glass til gulv,rekkverk og tak. har saks og knekke , rørvalse, plasma skjærerbord etc . leverer det meste inn.en stål og metallarbeider

Våre målgrupper:

Entreprenører-private-eiendom-service på stål og metallarbeider.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 24. januar 2012 | Bygg og anlegg Romerike 28. mars 2012 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2015 | Bygg og anlegg Romerike 07. september 2022

Topp