Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Eiendom Oslo AS

Adresse: Tvetenveien 162, 0671 OSLO
Telefon: 47 405 90 964

Bransje: Eiendomsutviklere

Nettside: http:, , www.eiendomoslo.no
E-post: birute@eiendomoslo.no

Firmabeskrivelse

Eiendom Oslo AS er en eiendomsutvikler som jobber med eiendomsutvikling med og uten bebyggelse. Hovedfokus på boligutvikling i Oslo og omegn.

Vår spesialkompetanse:

Som eiendomsutvikler er vi involverte i prosessen fra A til Å, fra tomt til ferdigstilt bolig. Eiendom Oslo AS består av et sterkt team med tverrfaglig kompetanse innen eiendomsutvikling og entreprenørskap med bred erfaring innenfor boligutbygging. Sammen med god kompetanse i bedriften, har vi også leverandører, underentreprenører og samarbeidspartnere innenfor hele verdikjeden som er solide foretak med profesjonelle og dyktige håndverkere. Som selskap, er det viktig for oss å ta godt vare på ansatte og samarbeidspartnere, og sikre en trygg og god arbeidsplass med trivsel vi kan være stolte av.

Våre målgrupper:

Vi jobber og tenker kreativt innen utvikling, og har et mål om å være en trygg og innovativ eiendomsutvikler. Vår visjon er å drive et seriøst selskap nå og i fremtiden. Eiendommer og boliger vi utvikler skal være kvalitetsprosjekter som vi er stolte av og som bærer en kvalitet med lang levetid for alle fremtidige boligkjøpere. Hvert enkelt prosjekt skal være unikt og tilpasses for å gjenspeile miljøet det settes inn, slik at det komplementerer og utfyller området på best mulig måte.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2022

Topp