Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norconsult avd Drammen

Adresse: Hotvetallèen 11, 3018 Drammen
Telefon: 47 32 26 71 00

Bransje: Belysning, Energi, Rådgivende ingeniører

Nettside: http:, , www.norconsult.no
E-post: gjs@ect.no

Firmabeskrivelse

ECT AS er et av Norges største selvstendige rådgivende ingeniørfirma innenfor elektroteknikk og lysdesign, med fokus på energi, bygg, anlegg, industri, samferdsel. Firmaet ble etablert i 1988 og har i dag ca. 80 medarbeidere, fordelt mellom kontorene i Drammen, Hønefoss, Lysaker og Trondheim. ECT har også det største lysdesigner miljøet i Norge.

Firmaets oppdragsgivere omfatter offentlige og private byggherrer. Vi samarbeider med arkitekter, andre rådgivere og oppdragsgivere fra skisseprosjekt til ferdig anlegg.

Våre oppdrag spenner fra utvikling av konsepter, masterplaner, prosjektledelse og byggeledelse til planlegging og detaljprosjektering av elektrotekniske- og belysningsanlegg innenfor energi, næringsmiddelindustri, undervisning, helse og omsorg, sykehus, skoler, næringsbygg, universiteter, veier, tunneler, jernbane, sporvei m. m .

Vår visjon: ECT - gjør andre gode!

Vår spesialkompetanse:

RÅDGIVNING OG PROSJEKTERING Fra skisseprosjekt/masterplaner til "Som Bygget" dokumentasjon og garantibefaringer. Vi utarbeider kravspesifikasjoner, anbudsdokumenter og har oppfølging i byggetiden. Vi utfører også dagslysbetraktninger og beregninger. BYGGELEDELSE ivareta oppdragsgivers interesser i kontrakten mot entreprenør og for å følge opp kvaliteten på entreprenørens arbeider PROSJEKTLEDELSE lede hele prosessen fra målformulering til ferdig anlegg. KONTROLL Tilstandskontroll med oppdatering av tegninger og dokumentasjon Sikkerhetskontroll Internkontroll av elektriske installasjoner Byggherrekontroll Verdivurdering av anlegg/takst Forhold knyttet til EMC-felter

Våre målgrupper:

Prosjektutviklere, Byggherrer, Arkitekter, Privat/Offentlig sektor og entreprenører.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 02. juni 2010 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2013 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2014 | Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014 | Bygg og anlegg Drammen 27. oktober 2021

Topp