Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Drywood Norge AS

Adresse: Kilengata 18b, 3117 TØNSBERG
Telefon: 928 98 405

Bransje: Fasadearbeid, Interiørarbeid, Malere og gulvlegging, Overflatebehandling

Nettside: www.drywood.no
E-post: post@drywood.no

Firmabeskrivelse

DRYWOOD - historie helt tilbake til 1893!
DRYWOOD Norge AS er en totalleverandør av kvalitetsmaling, malingsprodukter og interiør. Vi fører produkter fra en rekke produsenter og har i tillegg agentur for den unike DRYWOOD malingen. Den avgjørende forskjellen på DRYWOOD maling er at den inneholder alkydharpiks, som er løst i vann. Dette betyr at den delen av produktet oppfører seg som vann. DRYWOOD får dermed en vannsugende effekt og trenger uten problemer inn i treverk, selv med høyt vanninnhold.
For borettslag, kommuner, Obos, entreprenører og sameier osv er det stor økonomisk gevinst ved å valge DRYWOOD maling. Vanlig vedlikeholdsintervaller er i dag 6-8 år. Med DRYWOOD er det 12-16 år til remaling! Malingen beholder farge og glans særdeles godt, også i rødt, sort, gult, med mer. Vi i DRYWOOD anbefaler husvask ca. hvert 5 år, mot normalt 1-2 år av andre produsenter.

Vår spesialkompetanse:

fører Maling for neste alle overflater, mur, tre, dør/vinduer, metall osv.

Våre målgrupper:

Vi fører Norges beste utendørs maling med garanti på 12 til 16 år. Maling for mur, tre, dør/vinduer, metall osv. målgruppen er alle som har bygninger som har vedlikeholdsbehov og ønsker lang levetid på maling.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold 24. november 2011 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 14. oktober 2014

Topp