Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Dreyer Kompetanse AS - Whatif

Besøksadresse: Storåkeren 11, 9411 Harstad
Postadresse: Hagalia 28, 9404 HARSTAD
Telefon: 952 16 433

Bransje: Bedriftsrådgivning, HMS, Prosjektledelse

Nettside: www.whatif.as
E-post: kjetil.odin@whatif.as, eller, tone@whatif.as

Firmabeskrivelse

Dreyer Kompetanse AS har utviklet et konsept, Whatif Construction, for risikoanalyse og øvelser for bygg og anleggsbrasnjen. Whatif Construction er utviklet på oppdrag for EBA, med bistand fra Bjørn AS i Tromsø. Whatif Construction består av en risikomatrise, sett med scenariokort (tema ledelse, prosjekt og HMS), samt enkle øvelser for hvert scenarie.

Whatif Contsruction kjennetegnes ved at det er svært enkelt å bruke, ved at det involverer og engasjerer brukerne og ved at det på en enkel måte tilfredsstiller mange krav både i HMS og byggelovgivningen. Whatif Construction kan benyttes på byggeplassen, før prosjekter og som en del av interne ledermøter.

På BA forumet i Trondheim ønsker vi å få anledning til å presentere Whatif Construction for aktuelle bygge og anleggsbedrifter. Vi tror dere vil bli overrasket over hvor enkelt det kan gøres! Ta gjerne kontakt med oss på forhånd for å få tilsendt en presentasjon av Whatif Construction, send i så fall en epost til tone@whatif.as eller ring 9777 5931 (Tone).

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Trondheim 04. desember 2008

Topp