Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Dag Bondeheim AS

Adresse: Prinsessegata 7, 3724 SKIEN
Telefon: 35 52 00 30  Faks: 35 52 00 31

Bransje: Hotell og konferanse

Nettside: www.dagbondeheim.no
E-post: hotel@dagbondeheim.no

Firmabeskrivelse

Hotelldriften på Dag Bondeheim har tradisjoner tilbake til 1927. Idag er det 39 rom og 70 senger der majoriteten er nyoppusede rom med bad, tv og gratis internett. Noen rom med felles bad kan passe til de som ønsker overnatting på et lavere budsjett og langtidsboende. Hotellet har egne gratis parkeringsplasser.

Kurs og konferanse
Hotell Dag Bondeheim har store og gode lokaler for kurs og møter med kapasitet opp til 100 personer i ett lokale.

Selskap og feiringer
Hotell Dag Bondeheim kan tilby ulike menyer til ulike arrangement, være seg bryllup, feringer av store og runde dager i privat sammenheng eller arrangement i bedrifter, lag eller foreninger.

Vår spesialkompetanse:

Kjøkkenet på Dag Bondeheim hotell har i alle år vært kjent for sine gode tradisjonsretter og vi har utvidet vår kapasitet på selskaper og arrangement. Med lokaler opp til 100 personer ønsker vi å bruke vår lange erfaring til å skreddersy bryllup og andre anledninger for feiringer og ikke minst se frem til en ny tid med søndagsbuffet, familiejulbord og julebord for deres bedrift eller forening. Kurs og konferanse Hotell Dag Bondeheim har store og gode lokaler for kurs og møter med kapasitet opp til 100 personer i ett lokale. Møtevirksomhet sammen med lunsj og eller middag for deres deltakere kombinerer vi på en god måte da annet spiselokale som tar 100 stk også kan benyttes utenom våre møtelokaler. Trådløst nettverk er tilgjengelig på hele hotellet.

Våre målgrupper:

Overnatting i Skien/Porsgrunn: Hotell Dag Bondeheim er kjent for å ha rimelige priser for overnatting over korte og lengre perioder sentralt midt i Skien sentrum. Dette tilbudet sammen med dagens middag i Kaffistova er populære og vi kan tilby hotellets egne gratis parkeringsplasser. Kurs, konferanse og møtelokaler: er lett tilgjengelige midt i Skien sentrum. Særlig brukt av lokale og tilresiende i fylket eller nærliggende fylker. Selskaper/bryllup: Hotellets ansatte har svært god og lang erfaring på gjennomføring av bryllup og store arrangement, være seg for private eller firma og foreninger.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Telemark 28. november 2011

Topp