Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Cramo AS

Adresse: Årvollskogen 96, 1529 Moss
Telefon: 69 20 82 82

Bransje: Utleie av maskiner og utstyr

Nettside: www.cramo.no

Firmabeskrivelse

Cramo AS er et av Norges ledende utleieselskap. Med et tett nettverk av strategisk plasserte avdelinger, er vi alltid nær deg og har en løsning som dekker ditt behov. I Østfold har vi avdeling i Moss.

Å imøtekomme våre kunders behov har høyeste prioritet, og vi kommer med forslag til leieløsninger som passer deg. Vårt mål er å bli kundens førstevalg ved behov for leie av utstyr, maskiner og flyttbare lokaler, og vi leverer til bygg- og anleggsbransjen, industri og offentlig sektor. Vi ønsker å tilby leieløsninger som hjelper våre kunder til å forbedre deres virksomhet, og i tillegg få en flott arbeidsdag!

Cramo er miljø- og kvalitets- sertifisert i henhold til ISO 14001 / 9001. Dette er med på å gjøre Cramo til et løsningorientert selskap som setter kunden i fokus.

Våre målgrupper:

Bygg, Enlegg, Industri, Offentlig sektor

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 14. september 2004 | Bygg og anlegg Østfold 07. oktober 2008 | Bygg og anlegg Østfold 29. november 2012 | Bygg og anlegg Østfold 09. februar 2016 | Bygg og anlegg Østfold 10. februar 2020

Topp