Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Client Computing Norway AS

Adresse: Huitfeldtsgt 49, 0253 Oslo
Telefon: 915 33 200

Bransje: Bank og finans, Dokumenthåndtering, Elektro, Forsikring, IKT - Bredbånd, IKT - Drift, IKT - Programvare, Inkasso, Markedsføring, Offentlig, Organisasjoner og forbund, Regnskap

Nettside: www.clientcomputing.no
E-post: ono@clientcomputing.no

Firmabeskrivelse

Client Computing Norway AS består av 27 ansatte og har kontorer i Oslo og Sandefjord. Selskapet leverer kostnadsbesparende løsninger og tjenester for håndtering av elektroniske meldinger - både meldingsformidling og fakturering.
GrønnFaktura er vårt tilbud for elektronisk fakturering. Systemet er bransjeuavhengig og leveres i dag til bank, finans, forsikring, energi, media, telecom, kommuner og statlige foretak og dekker både privatkunder/B2C og bedriftskunder/B2B. Tjenesten leveres som en Software-as-a-Service og er tilgjenglig 24/7.
ECxgate er vårt system for meldingsutveksling til det europeiske kraft- og gassmarkedet. Systemet har et moderne grensesnitt, og er utviklet som ett format uavhengig EDI program med høyt fokus på brukervennlighet. Programvaren kan håndtere en bedrifts eksterne og interne meldingsutvekslingsbehov. Våre kunder er bedrifter og offentlig virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Belgia, Nederland, Finland, Tyskland, Østerrike, Sveits og England.
FMS (ForMidlingsSentral) er vårt tilbud for sentral EDI-tjeneste til det europeiske kraft- og gassmarkedet. Systemet muliggjør konvertering og utveksling av meldinger mellom applikasjoner og mot andre aktører/parter. Vi sørger for at alle meldinger gjennom vår sentral blir fulgt opp og kvittert ut av avsender eller mottaker til enhver tid. Videre sørger vi for riktig konvertering av alle meldinger i hht bransjestandard og meldingstype. Tjenesten leveres som en Software-as-a-Service og er tilgjenglig 24/7.

Vår spesialkompetanse:

Elektronisk faktura - Fakturahotell - Privat i nettbank (B2C) - Bedrift-til-bedrift (B2B) - Meldingsformidling EDI - EDIEL

Våre målgrupper:

Hovedsegmentene våre er energi, telecom, offentlig og media men løsningene er bransjeuavhengige og kan enkelt tilpasses.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Stavanger 02. september 2009 | Møteforum Oslo 07. desember 2009 | Møteforum Bergen 15. mars 2010

Topp