Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

ChricoBil AS

Adresse: Jogstadveien 9, 2007 KJELLER
Telefon: 64 83 78 70

Bransje: Bil

Nettside: www.chricobil.no

Firmabeskrivelse

ChricoBil ble etablert allerede i 1933
Forhandler for Opel, Citroen og Mazda
2009 ble ChricoBil kjøpt opp av Cato Strømberg og Walter Oord, de hadde en visjon om å skape en bilforretning med fokus på personlig oppfølgning og førsteklasses service.

Vi er i dag 80 ansatte, med komplette bilanlegg på Hvam ved Lillestrøm, Kolbotn, og Jessheim. I de siste årene har vi gjort betydelige investeringer for å gi våre kunder topp service og mulighet for å bli kjent med flere av markedets ledende bilmerker i de samme lokalene.

Som kunde av ChricoBil vil du merke at du blir satt i sentrum, og får den hjelp du til en hver tid søker.
Alle medarbeidere i ChricoBil har kvalitet som formål, og søker å tilfredstille dine forventninger, fastsatte krav eller behov som er antydet.

Vi kan innen biladministrasjon tilby skreddersydde konsepter som er tilpasset din bedrift, som er beregnet på kostnadsbesparelser.
Opplev ChricoBil, - og bli begeistret?

Vår spesialkompetanse:

SERVICE, DELER OG TILBEHØR Som bileier vet du hvor viktig det er å vedlikeholde sin bil, ikke bare for å opprettholde driftsikkerheten, men også for å ivareta bruktbilverdien og unngå de uforutsatte hendelser. Vårt selskap investerer mye både i opplæring av personalet samt moderne serviceutstyr. Som merkeforhandler vet vi nødvendigheten av å ha et godt utvalg av originale deler og tilleggsutstyr til din bil, nettopp for å sikre deg minimal ståtid dersom noe skulle skje. Et annet verksted kan kanskje gi deg litt for lite eller litt for mye service. En service utført av ChricoBil garanterer at bilen får det korrekte vedlikeholdet i henhold til godkjente serviceplaner, uansett alder eller kilometerstand.

Våre målgrupper:

Alle

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 21. september 2010

Topp