Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Camera & Videoteknikk AS

Adresse: Liavegen 1, 5132 Nyborg
Telefon: 55 39 38 80

Bransje: Annen, Foto, Hotell og konferanse, Håndtverkstjenester, IKT - Datamaskiner og utstyr, Transport-, logistikk-, og budtjenester

Nettside: www.camera.no
E-post: jostein.brandal@camera.no

Firmabeskrivelse

C&V er blant de største og ledende serviceverksteder i landet, og er aktivt med i den kontinuerlige utviklingen bransjen gjennomgår. C&V har bevisst satt kvalitet og pålitelighet i første rekke, noe vi mener er det som har ført oss til den posisjon vi har i markedet i dag. Vi leverer idag spesialkompetanse på en rekke områder, både til vanlige konsumenter og til det profesjonelle markedet.Onsite service ute hos våre kunder (feks.store flatskjermer).Vi er 40 ansatte. Bedriften omsatte for 39 MKR i 2008.
Vi utfører Installasjon og Service mot Olje og Gassindustrien. Typiske oppdrag er Samhanlingsrom (svært avanserte møterom) som innholder Tandberg videokonferanseutstyr, 3D vegger og lydsystemer.
Vi utfører også installasjon service og vedlikehold av Hotell tv systemer (inklusiv minibarstyring)
Rolls Royce/ Frank Mohn og Kongsberg gruppen er blant våre faste kunder.
Vi opprettet egen avdeling i Oslo høsten 2009.

Vår spesialkompetanse:

Systemforståelse Audio/Video. Service og installasjon, On/Offshore. Tandberg videokonferanse. Møterom. Hotell tv systemer. Elektronikk-service mot industri/ handel og konsument. Bedriften har 5 offshoresertifiserte teknikere.

Våre målgrupper:

Olje og Gassindustri On og offshore, Industri, Hoteller, Kommuner,Forsikring,Bilbransjen, Kontormaskiner og AV utstyr,Media, Organisasjoner og Forbund,Offentlig,Sikkerhet-, alarm-, og vakttjenster,Ikt.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Bergen 14. november 2006 | Møteforum Bergen 15. mars 2010

Topp