Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Brødrene Midthaug AS

Adresse: Totenvegen 439, 2850 Lena
Telefon: 47 99584059

Bransje: Mekanisk Industri

Nettside: www.midthaug.no
E-post: ingar.nettum@midthaug.no

Firmabeskrivelse

Brødrene Midthaug AS er landets ledende salgs- og produksjonsbedrift innen produktområdene trapper, rekkverk, balkonger, fasader, strekkmetall og pulverlakkering. Vi leverer også balkonger, gangbaner, rullestolramper samt ulike hus og hage- produkter. Produktene designes og produseres i stor grad av plater og profiler i stål samt aluminiumprofiler. Disse kombineres så eventuelt med glass, treverk eller andre aktuelle materialer. Brødrene Midthaug AS har ISO 9001og ISO 14001 sertifisert kvalitetssystem samt medlem av Grønt Punkt. Våre største kunder er byggherrer og entreprenører og vi opplever økende etterspørsel og vekst. Vi ønsker å sette vårt preg på utviklingen i markedet og strekker oss stadig mot nye mål.

Brødrene Midthaug AS ble etablert i 1947 og dannet grunnlaget for en solid og ekspansiv industrisuksess. Fabrikken har utviklet seg fra smie til moderne industribedrift etter som tidene og samfunnet har forandret seg. Det er de siste årene gjort store investeringer på produksjonsutstyr for å sikre videre produksjon og arbeidsplasser lokalt. Hovedkontor med moderne anlegg og utstyr for konstruksjon og produksjon ligger på Kleive i Molde kommune. Her arbeider rundt 75 av bedriftens totalt 142 ansatte, mens det er omtrent 67 ansatte innen salg og montasje rundt om i Norge. Omsetning var i 2021 på ca. 260 mill. kr.

Vår spesialkompetanse:

Trapper, rekkverk, balkonger i alle varianter. Reine stål rekkverk og rekkverkf.eks med glass i fyllinger. Moderne maskinpark der det meste av bearbeiding foretas med laser enten det er plate eller profiler.

Våre målgrupper:

Hovedmarkedet er som under leverandør til entreprenører eller direkte til byggherrer og borettslag.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 12. februar 2014 | Bygg og anlegg Innlandet 22. februar 2023

Topp