Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Brødr. Midthaug AS-region øst

Adresse: Bølervegen 84, 2020 Skedsmokorset
Telefon: 71 20 15 00

Bransje: Entreprenør total, Fasadearbeid, Overflatebehandling, Stål

Nettside: www.midthaug.no
E-post: post@midthaug.no

Firmabeskrivelse

Brødrene Midthaug AS er landets ledende salgs- og produksjonsbedrift innen produktområdene trapper, rekkverk, strekkmetall og pulverlakkering. Vi leverer også balkonger, gangbaner, rullestolramper samt ulike hus og hage- produkter. Produktene designes og produseres i stor grad av plater og profiler i stål samt aluminiumprofiler. Disse kombineres så eventuelt med glass, treverk eller andre aktuelle materialer. Brødrene Midthaug AS har et ISO 9001:2008-sertifisert kvalitetssystem. Våre største kunder er byggherrer og entreprenører samt industribedrifter og vi opplever økende etterspørsel og vekst. Vi ønsker å sette vårt preg på utviklingen i markedet og strekker oss stadig mot nye mål.

Brødrene Olav og Karsten Midthaug etablerte firmaet i 1947 og dannet grunnlaget for en solid og ekspansiv industrisuksess.

Fabrikken har utviklet seg fra smie til moderne industribedrift etter som tidene og samfunnet har forandret seg. Det er de siste årene gjort store investeringer på produksjonsutstyr for å sikre videre produksjon og arbeidsplasser lokalt. Hovedkontor med moderne anlegg og utstyr for konstruksjon og produksjon ligger på Kleive i Molde kommune. Her arbeider rundt 75 av bedriftens totalt 125 ansatte, mens det er omtrent 50 ansatte innen salg og montasje rundt om i Norge. Omsetning var i 2017 på ca. 190 mill. kr.

Vår spesialkompetanse:

Landets eneste produsent av strekkmetall. Pulverlakkering. Engineering. Landsdekkende. Spesialsøm med moderne maskin park.

Våre målgrupper:

Entreprenører, Borettslag, eiendoms selskap.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 10. februar 2015 | Bygg og anlegg Romerike 24. mars 2015 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2015 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018

Topp