Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Bratsberg AS

Adresse: Ferjegata 5, 3921 PORSGRUNN
Telefon: 47 35 56 95 90

Bransje: Eiendomsutviklere

Nettside: www.bratsberg.as
E-post: post@bratsberg.as

Firmabeskrivelse

Bratsberg AS er engasjert i flere større prosjekter, bl.a. utvikling og rehabilitering av Porsgrund Porselen-eiendommen, utbygging av Porsgrunn sentrum sør, utvikling og utbygging av Svelvik Sentrum og utbygging av Fagerheim i Langesund. I tillegg har selskapet ferdigregulerte prosjekter som etter hvert realiseres samt flere prosjekter under regulering.

Vi tilbringer størstedelen av vår tid innenfor fire vegger - hjemme, på jobb, på kulturelle arrangementer eller hos venner. Gode, trivelige og spennende bomiljøer, arbeidsplasser og offentlige møteplasser er derfor viktige for at vi skal trives. Det å erfare god arkitektur og at prosjekter er formet med respekt for stedets identitet og i samspill med omgivelsene gir en følelse av velvære. Med dette i fokus ønsker vi i Bratsberg AS å utvikle våre eiendomsprosjekter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Telemark 10. februar 2010 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 14. oktober 2014 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 29. oktober 2015 | Bygg og anlegg Vestfold / Telemark 31. oktober 2016 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. oktober 2017 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. september 2019 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 09. juni 2021

Topp