Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Brageteatret AS

Adresse: Grønland 60, 3045 DRAMMEN
Telefon: 32 23 39 40

Bransje: Event og underholdning

Nettside: www.brageteatret.no
E-post: post@brageteatret.no

Firmabeskrivelse

Brageteatret as - Regionteater for Buskerud, eies av Drammen kommune og Buskerud fylkeskommune, og har sete på Union Scene i Drammen. Brageteatret ble etablert i 2000 og har produsert profesjonell scenekunst til målgruppen barn og unge i 10 år. Teatret drives av en liten administrativ stab, og knytter til seg kunstnerisk og øvrig personale på prosjektbasis. Brageteatret er et produserende turneteater og har bl.a. ansvaret for scenekunsttilbudet i Den kulturelle skolesekken i Buskerud. Generalforsamlingen vedtok 30.11 2010 at Brageteatret skal være regionteater for Buskerud og utvide målgruppen til også å gjelde voksne.

Vår spesialkompetanse:

Profesjonell produksjon av scenekunst med et barne- og ungdomsperspektiv er Brageteatrets merkevare. Teatret høster anerkjennelse i både inn- og utland for sin kompetanse på dette feltet, og i løpet av fjoråret var teatret flittig nominert for sine forestillinger. I 2010 mottok teatret bl.a. Heddaprisen for beste forestilling til barn og unge i Norge, og Håndtrykket, Dramatikerforbundets pris for særskilt innsats for norsk dramatikk. Brageteatrets valg av scenografisk intimitet mht scene/sal, og evne til å velge aktuelle temaer for forestillingene, bidrar til en unik kommunikasjon med publikum. Dette hjelper oss bl.a. i å oppnå vår filosofi om at publikum skal føle seg hjemme og velkommen i vårt teater.

Våre målgrupper:

Vi ønsker å treffe modige bedrifter som vil oppleve noe nytt med sine ansatte! Vi ønsker å treffe et marked som er åpent for hva en teateropplevelse kan bringe med seg utover underholdningsverdien der og da. Mange bedriftsledere vet hva felles opplevelse kan gjøre for samholdet og fellesskapet i en bedrift, og vi ønsker å foreslå scenekunst som en slik opplevelse. Vi tilbyr skreddersydde muligheter for bedrifter, enten man ønsker å kjøpe en hel familieforestilling, gruppebilletter til en voksenforestilling, eller hva med en monolog i lunsjpausen? Gode forestillinger lever lenge i minnet og gir muligheter for gode diskusjoner, kreativitet, ny innsikt og bedre utsikt.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 08. mars 2011 | Møteforum Drammen 30. mai 2012

Topp