Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Boligbyggelaget Usbl

Besøksadresse: Hegsbrovegen 60, 3400 LIER
Postadresse: Postboks 100, 3401 LIER
Telefon: 32 22 64 70

Bransje: Boligbyggelag, Eiendom og eiendomsforvaltning, Eiendomsutviklere, Prosjektledelse

Nettside: www.usbl.no
E-post: usbl@usbl.no

Firmabeskrivelse

USBL KAN BOLIG
Usbl er et av Norges største boligbyggelag. Vi bygger og forvalter boligsameier og borettslag over store deler av Østlandet. Usbl leverer også en rekke tjenester til utbyggere hvor vi ikke selv er på eiersiden.

Vi leverer etablering, seksjonering og stiftelse av boligsameier og borettslag
Vi leverer prosjekttjenester som prosjektledelse, prosjektadministrasjon, SHA-planer, KU-rollen og uavhengig kontroller for alle fag, forsikring, web-baserte HMS- og vedlikeholdsplaner.
Usbl har advokatkontor med fem advokater med spesialkompetanse innen bolig.
Usbl boservice leverer vaktmester- og håndtverkstjenester med totalt 15 ansatte i region Buskerud.

Vi går gjerne i dialog om tomtekjøp, partnerskap i prosjekter og fulltegningsforsikring.

Usbl er et boligbyggelag i vekst og i februar etablerte vi vårt 12. kontor i sentrum av Drammen. Nærmere bestemt i Haugesgate 2, i samme lokaler som Sparebank 1BV.
Vi har allerede en rekke forvaltningskunder og medlemmer i Drammensområdet, i tillegg til flere utbyggere og prosjektmeglere som vi samarbeider med.

Usbl har 95 000 medlemmer og forvalter over 55 000 boliger i mer enn 1 500 borettslag og sameier.
Vi er 280 ansatte fordelt på kontorer i Drammen, Lier, Oslo, Lørenskog, Nittedal, Nesodden, Lillehammer, Ski, Askim, Horten, Holmestrand og Sandefjord. Usbl region Buskerud, som også dekker Asker, har 23 ansatte med kontor i Lierbyen og Drammen.

Vår spesialkompetanse:

Boligforvaltning, prosjektledelse, SHA-planer, koordinator-rollen og uavhengig kontroll. Bistå utbygger med etablering av boligsameier og borettslag. Forretningsførsel av boligsameier og borettslag. Advokattjenester. HMS- og vedlikeholdsplaner. Vaktmester- og håndtverkstjenester.

Våre målgrupper:

Eiendomsutviklere Eiendomsselskaper

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 31. mai 2012 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2013 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2014 | Bygg og anlegg Drammen 30. mai 2016 | Bygg og anlegg Drammen 23. mai 2017 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018 | Bygg og anlegg Drammen 05. juni 2019 | Bygg og anlegg Drammen 01. september 2020

Topp