Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Blink Hus Sigdal AS

Adresse: Bruveien 12, 3055 KROKSTADELVA
Telefon: 32 71 14 90

Bransje: Boligprodusenter og ferdighus

Nettside: www.blinkhus-sigdal.no
E-post: firmapost@blinkhus-sigdal.no

Firmabeskrivelse

Blink Hus Sigdal as er et av distriktets ledende byggefirmaer. Selskapet selger, produserer og oppfører Blink Hus i hele Buskerud, samt Asker og Bærum. I tillegg driver selskapet med oppkjøp av tomteområder for egne prosjekter. Selskapet har solid kompetanse innenfor planlegging, utforming og oppsetting av nye boliger.
Blink Hus Sigdal as ble etablert i 1983, og bygger ca 40 enheter pr år. Selskapet hadde en omsetning i 2012 på ca. 90 millioner, og for 2013 forventer man en omsetning på 120 mill. Selskapet har 20 ansatte og sysselsetter totalt ca. 70 personer. Selskapet holder til i nye, delikate lokaler i Bruveien 12, Krokstadelva, og har egen elementproduksjon beliggende i Nedre Eggedal, Sigdal kommune.

Vår spesialkompetanse:

solid kompetanse innen planlegging, utforming og oppsetting av nye boliger. Vi har også en vel etablert elementrproduksjon.

Våre målgrupper:

Privatmarkedet primært, målgruppen er mellom 30-55 år. Utover dette søker vi stadig nye samarbeidspartnere; som eiendomsutviklere, grunneiere, meglere, kommuner, samt leverandører av tjenester som VVS, elektro, mur/betong, maler, tømrer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2013 | Bygg og anlegg Oslo 25. november 2013

Topp