Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Blender Entreprenør

Adresse: Vebjørns vei 5, 3414 Lierstranda
Telefon: 902 24 372

Bransje: Byggmestere og tømrere, Entreprenør total, Fasadearbeid, Interiørarbeid, Malere og gulvlegging, Overflatebehandling, Prosjektledelse, Vinduer og dører

Nettside: www.blenderentreprenor.no
E-post: post@blendergruppen.no

Firmabeskrivelse

Blendergruppen består av 2 firmaer - Blender Entreprenør & Blender Interiør. Entreprenør leverer alt av byggetjenester og Interiør alt av spesial innredning og møbler.

Blender Entreprenør AS er totalentreprenør innen bygg og anlegg. Vi har gode samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby komplett entreprise, med én prosjektleder å forholde seg til. Vi har ingen geografisk begrensing på hvor vi utfører arbeid, men vi har fått et godt fotfeste på østlandsområdet.

Vi er i dag 13 ansatte som til daglig holder til i Lier, rett utenfor Drammen. Her har vi våre kontorer, showrom og sentrallager. Våre ansatte er en sammensatt av dyktige og erfarende prosjektledere og formenn som har ansvaret på byggeplasser. På fagområder som vi ikke har tilstrekkelig kompetanse inhouse bruker vi gode samarbeidspartnere som er spesialister på de ulike fagfeltene. Våre arbeidsområder er alt fra næringsbygg, rennovering, hyttefelt og mindre kontorer. Vi påtar oss også større privatboliger innenfor nybygg og rehab.

Vår spesialkompetanse:

Blendergruppen har spesialisert seg på å jobbe mot arkitekter. Vi har høy fokus på å kunne levere en ide eller løsning som gjenspeiler det arkitekten har beskrevet.

Våre målgrupper:

Arkitekter, interiør arkitketer, byggherrer, næring og privat.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018

Topp