Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Bjørnstad Prosjektering AS

Besøksadresse: Grindalsvegen 3, 2405 ELVERUM
Postadresse: Postboks 1361 Vestad, 2405 ELVERUM
Telefon: 62 43 54 00

Bransje: Arkitekter, Interiørarbeid, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.bbp.no
E-post: firmapost@bbp.no

Firmabeskrivelse

Vår virksomhet dekker alle oppgaver innen arkitektur og byggeteknikk. Vi legger stor vekt på god kontakt med byggherre/bruker, da grunnlaget for et godt resultat legges i dette samarbeidet.

Planarbeid, befaring, analyser og romprogram er en viktig del av det grunnleggende arbeidet ? både når det gjelder prosjektering av nybygg og rehabilitering med hensyn til bruk og økonomi.

Vi har lang erfaring i prosjektering av nybygg i et vidt spekter av problemstillinger. Samtidig har vi bred kompetanse innen rehabilitering av eksisterende bygningsmasse, hvor materialer og løsninger ofte ikke er i henhold til lover og forskrifter, og hvor mulighetene er begrensede. Foruten prosjektering utfører vi også byggeledelse og prosjektledelse.

Firmaet ble opprettet januar 2009 og overtok tidligere Bjørn Bjørnstad Prosjektering AS (stiftet i Elverum i 1986) kundeportefølje og ansatte. Vi fungerer som arkitekter og rådgivende ingeniører i byggeteknikk. Selskapet har sitt utspring fra Sivilingeniør Bjørn Bjørnstad AS, og viderefører en tradisjon som går helt tilbake til 1965.

Vår spesialkompetanse:

Arkitekt og interiørarkitekt prosjektering Rådgivende ingeniør bygg (RIB) Ansvarlig søker Prosjekteringsgruppeledelse Prosjektledelse Brannprosjektering Byggeledelse Uavhengig kontroll

Våre målgrupper:

Entreprenører Eiendomsutviklere Offentlige innstanser Private

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hedm/Oppl 19. oktober 2009 | Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 12. februar 2014 | Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 10. februar 2015

Topp