Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Betonmast Romerike AS

Adresse: Storgata 10, 2000 Lillestrøm
Telefon: 47 41 41 42 14

Bransje: Eiendomsutviklere, Entreprenør total, Prosjektledelse

Nettside: http:, , www.betonmast.no,
E-post: romerike@betonmast.no

Firmabeskrivelse

Betonmast Romerike AS er en del av Betonmast-konsernet. Vi er et moderne entreprenørselskap som tar på oss større totalentrepriser innen næring, bolig og rehabilitering på Romerike. Vi er også en samarbeidspartner på prosjektutvikling av både næringsprosjekter og bolig fra idé til ferdig bygg.

Vårt hovedkontor er i Lillestrøm.

Selskapet består av svært kompetente medarbeidere, som gjennom samhold og fokus på prosjektene har gjort Betonmast Romerike til en av de mest betydningsfulle entreprenørene i sitt område.
Suksessfaktorene i Betonmast Romerike er samarbeid og kultur. I alle prosjekter vektlegges et tett samarbeid mellom kunden og leverandørene i utvikling og gjennomføring av prosjektet. Et godt samspill med alle involverte resulterer i optimale prosjekter både med tanke på kvalitet, tid og lønnsomhet, og ikke minst gode bygg for sluttbrukerne.

For Betonmast Romerike er trygge byggeplasser helt nødvendig for å kunne levere kvalitet, få fornøyde kunder og ikke minst fornøyde medarbeidere. Bedriftens overordnede mål er at alle som har Betonmast som sin arbeidsplass skal komme Trygt Hjem - hver dag!

Vår spesialkompetanse:

Betonmast Romerike har spisskompetanse på å prosjektere og gjennomføre unike og spesielle prosjekter. Her kan det trekkes frem store skoleprosjekt som Nye Fjellhamar skole, skihallen SNØ, store boligprosjekt i Lillestrøm som Fagerborgkvartalet. Samt fremtidsrettede kontorbygg og mange industri- og logistikkbygg av ulik karakter. Gjennom gode og involverende prosesser bygges en kommersiell bedriftskultur med engasjerte prosjektteam, hvor alle har et sterkt eierskap til prosjektene og fokuserer på selskapets og kundens mål. Spesialkompetanse på prosjektutvikling og samspillskontrakter. Sterkt konsern - lokalt fokus!

Våre målgrupper:

Privat, offentlig

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 01. mars 2010 | Bygg og anlegg Romerike 21. mars 2011 | Bygg og anlegg Romerike 21. september 2021 | Bygg og anlegg Romerike 07. september 2022 | Bygg og anlegg Romerike 05. september 2023

Topp