Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

BETONMAST BUSKERUD-VESTFOLD AS

Adresse: Horten Industripark, Bygg 24, 1 et. Nedre vei 8, K, 3183 HORTEN
Telefon: 47 22 17 54 80

Bransje: Entreprenør total

Nettside: http:, , www.betonmast.no
E-post: Kristian.gjestemoen@betonmst.no

Firmabeskrivelse

Betonmast er et av Norges mest hurtigvoksende entreprenørselskap. På kort tid har vi bygget oss opp til å bli et sunt og solid konsern. Betonmast dekker de fleste større markeder i Sør-Norge og Trøndelag. I tillegg er vi nå også godt etablert i Sverige. Av våre seksten datterselskaper er 14 rene entreprenørforretninger, mens to driver innen byggservice og eiendom. I 2020 omsatte vi for om lag 8 mrd. NOK.

Vår grunntanke er at all entreprenørvirksomhet er lokal business. I Betonmast jobber vi etter prinsippet at all verdiskapning skjer i prosjektene sammen med kunden. Det er våre medarbeidere med sin drive, entusiasme og stolthet som har gjort Betonmast til et attraktivt og sterkt konsern. Alltid med lokalt fokus.
Sommeren 2013 etablerte vi entreprenørvirksomhet i Buskerud-Vestfold med kontor i Horten. På kort tid har vi blitt en betydelig aktør i dette markedsområdet. I dag har vi lokalt kontor i Drammen, Horten og Larvik og vil omsette i 2023 for 6-700 MNOK.

Vår spesialkompetanse:

Vår spesialkompetanse er samspill og utviklingsprosjekter. Vår kompetanse er å være med fra tidlig fase og påvirke valg av løsninger så byggherren får et mest mulig optimalt bygg med tanke på økonomi, effektivitet og miljømål. De seneste årene har vi utviklet og bygget blant annet Spor X i Drammen, Egenesgården i Tønsberg, RS Noatun i Horten, Helseparken i Tønsberg, Drammen Buisness Center i Drammen og rehabilitert Gulskogen kjøpesenter i Drammen.

Våre målgrupper:

Investorer og tiltakshavere med planlagte byggeprosjekter i størrelse 80 MNOK og oppover. Vi ønsker å bli med helt fra utvikling til gjennomføring.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2014 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 29. oktober 2015 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 09. juni 2021 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 28. mars 2022 | Bygg og anlegg Drammen 12. oktober 2022 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 03. mai 2023

Topp