Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Betonmast Buskerud-Vestfold AS

Adresse: Horten Industripark, Bygg 24, 1 et. Nedre vei 8, K, 3183 HORTEN
Telefon: 47 22 17 54 80

Bransje: Entreprenør total

Nettside: www.betonmast.no
E-post: eskil.thorkildsen@betonmst.no

Firmabeskrivelse

Betonmast er et av Norges mest hurtigvoksende entreprenørselskap. På kort tid har vi bygget oss opp til å bli et sunt og solid konsern. Betonmast dekker de fleste større markeder i Sør-Norge og Trøndelag. I tillegg er vi nå også godt etablert i Sverige. Av våre seksten datterselskaper er 14 rene entreprenørforretninger, mens to driver innen byggservice og eiendom. I 2015 vil vi omsette om lag 4 mrd. NOK.
Vår grunntanke er at all entreprenørvirksomhet er lokal business. I Betonmast jobber vi etter prinsippet at all verdiskapning skjer i prosjektene sammen med kunden. Det er våre medarbeidere med sin drive, entusiasme og stolthet som har gjort Betonmast til et attraktivt og sterkt konsern. Alltid med lokalt fokus.
Sommeren 2013 etablerte vi entreprenørvirksomhet i Buskerud-Vestfold med hovedkontor i Horten. På kort tid har vi blitt en betydelig aktør i dette markedsområdet, og vi har allerede levert flere flotte bygg til svært fornøyde kunder. Vårt største prosjekt for tiden er Bragernes Atrium i Drammen sentrum med en kontraktsverdi på ca. 200 MNOK eks. mva.

Vår spesialkompetanse:

Vår spesialkompetanse er prosjektledelse med totalansvar for utvikling og gjennomføring av større byggeprosjekter. Alltid på lag med kunden.

Våre målgrupper:

Investorer og tiltakshavere med planlagte byggeprosjekter i størrelse 30 MNOK og oppover.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2014 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 29. oktober 2015 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 09. juni 2021

Topp