Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Beliggenhet Holding AS

Adresse: Sjølyst plass 2, 0278 Oslo
Telefon: 47 21063225

Bransje: Eiendomsutviklere

Nettside: http:, , www.beliggenhet.no

Firmabeskrivelse

Beliggenhet Holding er en kvalitetsbevisst eiendomsutvikler med entusiasme, lidenskap og stolthet. Sammen med dyktige samarbeidspartnere utvikler vi og bygger ut bolig- og næringsprosjekter med nyskapende og tidsriktige konsepter.

Alle eiendommer er forskjellige og de har en unik verdi for lokalsamfunnet. Derfor er det viktig for oss å stedstilpasse prosjektene slik at de harmonerer med og gjenspeiler nærmiljøet. Våre bolig- og næringsprosjekter skal ha fasiliteter og kvaliteter som tilbyr noe mer enn bare et tak over hodet.

Våre kunder skal føle seg ivaretatt. Fra kjøpsøyeblikket via overtagelsestidspunktet og helt frem til kontraktsforholdet er over. Hver eneste overtagelse skal oppleves som en positiv start på et nytt kapittel. Det skal være en god og trygg opplevelse å kjøpe boligdrømmen av oss!

Vår spesialkompetanse:

Eiendomsutvikling og utbygging.

Våre målgrupper:

Samarbeidspartnere som kan bidra med merverdi.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 28. november 2016 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2018 | Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019 | Møteforum Bygg og anlegg Oslo 17. mars 2021 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2021 | Bygg og anlegg Drammen 23. oktober 2024 | Bygg og anlegg Oslo 04. desember 2024

Topp