Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Bate Boligbyggelag

Besøksadresse: Zetlitzveien 2, 4001 Stavanger
Postadresse: Postboks 88 Sentrum, 4001 Stavanger
Telefon: 47 51849500

Bransje: Boligbyggelag

Nettside: bate.no

Firmabeskrivelse

Bate boligbyggelags viktigste oppgave er å skaffe, bygge og forvalte gode boliger for de mer enn 60. 000 medlemmene våre. Vi er 110 ansatte som driver med prosjektutvikling, boligsalg, boligforvaltning, regnskapsstyring og byggetekniske tjenester. Hver femte bolig i regionen er bygget av Bate boligbyggelag.

Forretningsidé: Vi skal være en solid og tillitsvekkende medlemsorganisasjon som har som siktemål å dekke medlemmenes behov for gode boliger. Videre vil Bate arbeide for rimeligere bokostnader og forøvrig yte den service som gjør medlemskap og kundeforhold til en positiv opplevelse.

Boligene organiseres vanligvis i ulike borettslag som eies og drives av beboerne. Boligselskapene er egne juridiske enheter som er tilknyttet Bate gjennom forretningsføreravtaler.

Arbeidet i Bate er fordelt mellom prosjektutvikling, boligsalg, boligforvaltning, regnskap, økonomi og tekniske tjenester, samt administrasjon av medlemsfordeler der forkjøpsretten er den viktigste.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 09. mai 2016 | Bygg og anlegg Stavanger 27. september 2023

Topp