Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Backe Vestfold Telemark AS

Adresse: Nordre Fokserød 14, 3241 SANDEFJORD
Telefon: 930 23 000

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning, Entreprenør total

Nettside: www.backe.no
E-post: roger.dreyer@backe.no

Firmabeskrivelse

VI BYGGER SMÅ OG STORE SAMFUNN. Backe Vestfold Telemark er et selskap i Backe Gruppen. I Backe Vestfold Telemark er vi over 70 kompetente og engasjerte medarbeidere. Som en av de ledende leverandørene av entreprenørtjenester i Vestfold og Telemark, ønsker vi å være en seriøs samarbeidspartner for store og små utbyggere!
Vår kompetanse og kapasitet innen prosjektledelse, prosjektering og produksjon skal komme både kunder og leverandører til gode.
Vi velger ansatte og leverandører som har kompetanse til samspill. Sammen med kunden løser vi behovet for å ivareta og skape merverdi fra ide til ferdig prosjekt. Vi har alltid fokus på byggets livsløp, det skal være et godt sted å være fra begynnelse til slutt. Vår moderne, dynamiske og kostnadseffektive organisasjon er spisset mot private næringskunder i bolig- og næringsbygg, samt offentlige formålsbygg.

Vår spesialkompetanse:

Vi er gode på samspillsprosjekter og gjennomføring

Våre målgrupper:

Private og offentlige

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 29. oktober 2015 | Bygg og anlegg Vestfold / Telemark 31. oktober 2016 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. oktober 2017 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 15. oktober 2018 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. september 2019

Topp