Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Backe Stor-Oslo AS

Besøksadresse: Fornebuveien 11, 1326 Lysaker
Postadresse: Postboks 393, 1326 Lysaker
Telefon: 47 23 39 23 39

Bransje: Entreprenør total

Nettside: www.backe.no
E-post: oslo@backe.no

Firmabeskrivelse

Backe Stor-Oslo AS er en entreprenørbedrift med ca 110 medarbeidere, etablert i 1946 som grunnsteinen til det som i dag er BackeGruppen. Vi skaper nærings- og boligvekst i Stor-Oslo, og påtar oss oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor vårt markedsområde i Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Kongsberg. Vi har solid erfaring innen totalentrepriser og har gjennomført mange av våre prosjekter som samspill eller «åpen bok».

Vårt selskap har gjennom generasjoner vært tuftet på verdiene faglig dyktighet, ærlighet, redelighet og skikkelighet.
Ved å etterleve disse verdiene har vi opparbeidet et positivt omdømme som i dag er blitt et betydelig konkurransefortrinn ? og en del av vår kultur.

I Backe Stor-Oslo treffer du mennesker som er opptatt av å ivareta kundens beste. Gjennom åpne samspillsprosesser er vi spesielt gode på å se kundens verdi i alt vi gjør, og arbeider hver dag for å hele tiden bli litt bedre og skape vinn-vinn situasjoner for alle involverte.

Vår spesialkompetanse:

Totalentrepriser, åpen bok, boligprosjekter, næringsbygg, skoler, nybygg og rehab.

Våre målgrupper:

Offentlige og private byggherrer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 23. november 2015 | Bygg og anlegg Drammen 30. mai 2016 | Bygg og anlegg Drammen 27. oktober 2021

Topp