Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Askim & Mysen Rør AS

Adresse: Moreneveien 1, 1859 Slitu
Telefon: 47 69846020

Bransje: Brannvern, Entreprenør total, Kuldeteknikk, Rørleggere og VVS, Ventilasjon

Nettside: http:, , www.amror.no
E-post: tollef.berger@amror.no

Firmabeskrivelse

Askim & Mysen Rør har jobbet med større prosjekter i 30 år, og er medlem av Norsk Rørallianse ( NRA). Det gir oss en unik erfaringsbase og er en trygghet for deg som kunde. Vi er et godt valg enten du trenger en reservedel, et godt råd eller et anbud på et større prosjekt. Vårt største enkeltprosjekt er på ca 100 mill i rørleggerarbeider.
Vi har stått bak titusenvis av installasjoner i Norge siden oppstarten, og vet hvilke løsninger du bør velge for å bli fornøyd med resultatet i mange år fremover. Vi kommer gjerne tidlig inn i prosessen, med råd eller på befaring. Og vi forsvinner ikke, om du skulle ha spørsmål fem år etter jobben er gjort.
Vi behandler alle prosjekt med samme profesjonalitet, stort som lite. Totalkostnad og tidsplan får du i forkant og vi er kjent for å holde hva vi lover. Som en toneangivende aktør på markedet har vi mulighet til å tilby svært konkurransedyktige priser, og vi samarbeider bare med de mest anerkjente leverandørene. Våre beste ambassadører er våre mange fornøyde kunder. Vi har også nå startet en Proff avd på Romerike. Askim & Mysen Rør as har røtter tilbake til 1904.

Vår spesialkompetanse:

Vi er en komplett VVS entreprenør og har spisskompetanse innenfor ventilasjon, sprinkleranlegg, kjøling og varme, vann og avløp. Vi har ingeniører og prosjekterer også en god det i eget hus. Vi har erfarne prosjektledere som leder prosjektene. Blant rørleggerene er det sertifiserte sveisere, fyringsteknikere og gassteknikere, kjøleteknikere. Vi er FG-godkjente, har sentral godkjenning, er sertifiserte etter våtromsnormen. Spisskompetanse på Sprinkler både kontroll, service og store installasjons jobber. Energisentraler og industri er også et felt vi jobber mye med. Serviceavtaler for både private og næring innenfor alle våre fagfelt

Våre målgrupper:

Askim & Mysen Rør AS tilbyr alle tjenester innenfor rørleggerfaget/Ventilasjon: service, boliger, næringsbygg, industri, innenfor varme, sanitær, sprinkler, kjøling m.m. Både til entreprenører og private, samt kommuner og statlige selskaper.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 09. februar 2016 | Bygg og anlegg Østfold 14. februar 2017 | Møteforum Bygg og anlegg Østfold 26. august 2021 | Bygg og anlegg Romerike 21. september 2021 | Bygg og anlegg Romerike 07. september 2022

Topp