Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Aros Arkitekter AS

Adresse: Havnegata 15, 4306 SANDNES
Telefon: 47 45274061

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.aros.no
E-post: post@aros.no

Firmabeskrivelse

Aros Arkitekter er et arkitektkontor med lang historie. Vi holder til i Havnegata 15 i Sandnes sentrum, og har i dag 22 ansatte innenfor fagområdene arkitektur, landskapsarkitektur, interiørarkitektur, byplanlegging og ingeniør. Våre oppdrag spenner fra første innledende tomteanalyser og mulighetsstudier, konseptfaser og planprosesser til forprosjekter, prosjektering, søknad og oppfølging og fullførelse av ferdige byggverk og uterom. Sammensetningen av lange yrkeskarrierer med høy kunnskap og erfaring, og yngre krefter med pågangsmot, kreativitet og høye tekniske ferdigheter, gjør oss til et sterkt kontor med solid gjennomføringsevne.

Vår spesialkompetanse:

Innenfor fagområdet arkitektur tegner vi hus og hytter, mindre og større boligprosjekter, leilighetsbygg, kontor- og næringsbygg, samt offentlige bygg, som skoler og andre administrasjonsbygg. Prosjektene er både nybygg og transformasjon/ombygging og kulturminner. Innenfor fagområdet plan har vi oppdrag som spenner fra bistand i forbindelse med innspill til overordnende planprosesser, mindre endringer og justeringer av eksisterende planer, deling av boligtomter og fortetting av eksisterende områder, til større boligfelt, industri- og næringsområder og mer sammensatte felt som ligger i sentrum eller transformasjonsområder. Innenfor fagområdet landskapsarkitektur tegner vi alt fra private hager, utearealer for leilighetsbygg, næringsbebyggelse, leke- og uteoppholdsarealer for barnehager, skolegårder, lekeplasser, og andre store og små offentlige byrom.

Våre målgrupper:

Våre kunder er både privatpersoner, kommuner, fylkeskommuner, profesjonelle utbyggere, totalentreprenører og andre eiendomsutviklere.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 27. september 2023

Topp