Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Arkoconsult AS

Besøksadresse: Htb-Bygget Sentrum, 5291 Valestrandsfossen
Postadresse: Postboks 103, 5291 Valestrandsfossen
Telefon: 56 39 00 03

Bransje: Arkitekter, Betongarbeid og forskaling, Byggmestere og tømrere, Entreprenør total, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.arkoconsult.no

Firmabeskrivelse

Arkoconsult er en totalentreprenør som holder til i Valestrandsfossen på Osterøy, rett utenfor Bergen. Vi har også kontorer på Voss. Vi er en skikkelig totalentreprenør: Hos oss får du alle tjenester fra A til Å i en byggesak, sannsynligvis som den eneste leverandøren i Norge. Vi er rundt 45 ansatt i våre firma, og samlet omsetning for 2018 vil ligge på rundt 120 MNOK .

Vår spesialkompetanse:

Hos Arkoconsult kan du få hjelp med planer, søknader, arkitekttegninger, tekniske tegninger, prosjektering, kalkulasjon, total- og delentrepriser, betongarbeid, tømrerarbeid, samspillentrepriser og salgsmateriale for boliger. I tillegg driver vi med oppfølging av boligkunder, FDV, samt oppfølging av prosjekter og kunder etter ferdigstillelse.

Våre målgrupper:

Med dyktige medarbeidere og gode systemer kan Arkoconsult AS levere til alle. Vi har i dag kunder som skal gjøre alt fra en enkel meldingssak til komplekse arealplaner og store boligprosjekter, både privat og proff.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018

Topp