Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Arkitektkontoret Nils Tveit AS

Adresse: Strømsø torg 4, 3044 Drammen

Bransje: Arkitekter

E-post: susanna@nilstveit.no

Firmabeskrivelse

ANT er et veletablert arkitektkontor med 7 dyktige arkitekter. Gjennom arkitektur med karakter og tilhørighet skaper vi gode og effektive løsninger og vi viser respekt for byens kvaliteter. Vi er opptatt av stedets tilpasning, skala, identitet og egenart. Vi tenker bærekraft og varige løsninger i alt vi jobber med. Tjenester vi leverer omhandler prosjekterende arkitekt, ansvarlig søker, landskapsutforming og interiørarkitektur. Gjennom samarbeidspartnere levererer vi tjenester innen regulering, BREEAM-AP og BIM-koordinering.
Vi er engasjerte og proaktive samarbeidspartnere i alt vi gjør, og vi har et stort variert nettverk og lang erfaring innen offentlig og privat oppdrag. Vi er lojale hvor god dialog, tverrfaglig samarbeid og kontinuitet i prosjektoppfølging står sentralt i hverdagen vår. Vi har skapt arkitektur fra Kirkenes til Arendal og er aktive i hele landet men føler oss mest hjemme i Drammensregionen.

Vår spesialkompetanse:

Vi har spisskompetanse innen fem spesifikke felt - rehabilitering, industri, bolig, svømmehall og handel. Rehabilitering, vern og bærekraftig prosjektering har vi referanseprosjekter som NIH, Solberg Spinderi og Den Tysk-Norske Skole i Oslo. Innen industri har vi medisinske laboratoriebygg og store fryselager fra kunder som Thermo Fisher Scientific og Coolingpartner. Boligprosjekter i større skalaer har vi jobbet med konsept for omsorgsboliger, større boligområder og realiserte hytteområder i Nesbyen i samarbeid med Moderne Hytter. Vi har spesialkompetanse innen badeanlegg med flere prosjekter over hele landet, bla. Ulstein Arena, Skien Bad og Barentsbadet. Handel har vi aktivt jobbet med prosjekter slik som Gulskogen Senter, Buskerud Storsenter og Oslo Fashion Outlet i Vestby.

Våre målgrupper:

Vi ønsker å kunne utvide vårt samarbeidsfelt med prosjektledere, prosjektutvikler og boligutviklere, men er åpen til alle som ønsker å ta en prat.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 17. oktober 2023 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 21. mars 2024

Topp