Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Arkitektene VIS-À-VIS AS

Adresse: Beddingen 14, 7042 Trondheim
Telefon: 73 80 87 80

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.vav.no
E-post: epostkasse@vav.no

Firmabeskrivelse

Arkitektene VIS-À-VIS holder til i et inspirerende bygningsmiljø på Solsiden i Trondheim. VIS-À-VIS har 16 ansatte, og arbeider over hele Norge med rådgiving og prosjektering. Viktigste fagområder er prosjektering av skolebygg, helse-/omsorgsbygg og boliger. De fleste av våre større oppdrag er et resultat av 1. premier i konkurranser. Vi deltar aktivt i plan- og designkonkurranser, og samarbeider med entreprenører i totalentreprisekonkurranser. Utredninger og mulighetsanalyser er også innenfor våre erfaringsområder.
Vi har ambisjoner om å utvikle arkitektur med høy kvalitet fra tidlige faser i prosjekteringen til ferdigstilt bygg, i tråd med oppdragsgivers krav og forventninger. Bevissthet rundt helhetlig tenking og gode prosesser er viktig for et godt sluttprodukt.
Aktiv deltagelse i konkurranser gjør at vi holder oss faglig oppdatert og utvikler vår kompetanse. Kurs og erfaringsutveksling med andre aktører i bransjen er viktige virkemiddel for å være i stadig utvikling.

Vår spesialkompetanse:

Skoler, barnehager, helse- og omsorgsbygg og boliganlegg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Trondheim 22. november 2007 | Bygg og anlegg Trondheim 23. november 2010 | Møteforum Bygg og anlegg Trondheim 18. november 2019

Topp