Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Aqua Power AS

Adresse: Kongeveien 127, 1407 VINTERBRO
Telefon: 22 30 00 37

Bransje: Håndtverkstjenester, Skadesanering, Utemiljø, Vaktmestertjenester, Annen

Nettside: www.aquapower.as
E-post: post@aquapower.as

Firmabeskrivelse

Aqua Power AS tilbyr suge og spyletjenester tjenester til privat og proffmarkedet på det sentrale Østlandet. Vår moderne utstyrspark løser de fleste oppdrag raskt og effektivt. Vi tilbyr 24 timers vakt på alle våre tjenester i hele området. Alle våre operatører har opplæring på alle maskiner slik at vi til enhver tid kan stille rett utstyr til jobbene. Vi har god erfaring med akutte oppdrag som krever mye utstyr på kort tid, samt planlagte prosjekt jobber.

Vår spesialkompetanse:

Aqua Power AS har investert i 2 stk vacuumlastere/supersugere iløpet av de to siste årene, og dette er maskiner for de tyngre oppdragene. Maskinene er spesifisert opp slik at de yter maksimalt ut fra våre tidligere erfaringer. Maskinene suger og blåser masser over store avstander. En av bilene har ekstra stor vacuumpumpe for de ekstremt tunge oppdragene. Bilen er også utstyrt med en ekstra pumpe som kan pumpe ut overskuddsvann samtidig som den suger i andre enden. Dette er veldig aktuellt ved suging av slam osv. Vi har spylebiler som spyler alle typer rør i alle dimensjoner, rørinspeksjons utstyr og biler som suger alle typer slam.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 26. oktober 2010 | Bygg og anlegg Oslo 13. april 2011 | Bygg og anlegg Oslo 24. januar 2012

Topp