Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Aluna AS

Adresse: Skippergata 9, 0152 OSLO
Telefon: 926 10 225

Bransje: IKT - Programvare, IKT - Webløsninger

Nettside: www.aluna.no
E-post: bjorn.gregersen@aluna.no

Firmabeskrivelse

Aluna er et IT-konsulentselskap som leverer kundetilpassede forretningsløsninger basert på teknologi fra Adobe Systems og Oracle. Vi har lang erfaring innen utvikling av alt fra enkle til avanserte websider.

Aluna består av fire erfarne IT-konsulenter som alle har mer en 10 års erfaring fra ledende konsulentvirksomheter. Med lang bakgrunn fra Accenture, Tieto Enator, Basefarm, e-vita, ISI og en rekke posisjoner i linjeorganisasjoner, står Aluna godt rustet til å utvikle slagkraftige og skreddersydde løsninger tilpasset behovene til den enkelte virksomhet.

Våre konsulenter har ekspertise innen alle faser av en leveranse; fra prosjektledelse og rådgivning til utvikling av klient/tjener programvare, portaler og rike internett applikasjoner.

Vår spesialkompetanse:

Aluna er partner med Adobe og er spesialister på utvikling av rike internett applikasjoner med Adobe Flex og Air. Aluna er partner med Oracle, og har tre sertifiserte Oracle Certified Professionals (OCP) og mange års erfaring med Oracle Database, Fusion Middleware (Portal), SOA Suite og BI Suite.

Våre målgrupper:

Firma som trenger utvikling eller endring av websider og avanserte internettapplikasjoner, samt firma som har behov for løsninger på håndholdte enheter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 22. mars 2010

Topp