Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

All Made AS

Besøksadresse: Løkka 7, 3255 LARVIK
Postadresse: Postboks 2200 Stubberød, 3255 LARVIK
Telefon: 33 11 37 37

Bransje: Firmagaver og profilering

Nettside: www.allmade.no

Firmabeskrivelse

all made as ble etablert i 1992 av Terje Anthonsen. Fra en beskjeden start har firmaet utviklet seg til å være en vesentlig aktør i det markedet som omfatter firmaprofilering i alle former.
I tillegg har all made as en stor del av sin omsetning knyttet til utforming og leveranser av trykksaker og profilering på idrettstøy. Vi holder til i moderne lokaler i nybygget til Larvik Offset og Silketrykk. Her vil du finne et vel utstyrt showrom, som helt sikkert vil gi ideer om fremtidige profileringsgaver.
Like fullt kan det hende at ikke den gaven du er ute etter finnes ? verken der eller i noen katalog. Derfor bygger vår firmaprofil på at vi i gjennom samtaler og analyse av målgrupper og tidligere leverte produkter, kommer fram til den profileringen som passer akkurat der og da.
Vårt kontaktnett er i stadig utvikling og omfatter alt fra egen produksjon i Kina til fabrikker og leverandører i Vietnam, Pakistan, Polen, USA, Tyskland, Frankrike, England, Sverige, Danmark ? og selvfølgelig i Norge.
Hos oss er nøyaktighet og leveringstid prioritert. Nøyaktighet gjelder ikke minst logobruk. Derfor er våre medarbeidere godt oppdatert på bruk av data og e-post for raske og riktige leveringer av trykte produkter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Telemark 28. november 2011

Topp