Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Albjerk Bil Lier AS, Avd. Nyttekjøretøy

Besøksadresse: Ringeriksveien 5, 3414 Lier
Postadresse: Postboks 431 Brakerøya, 3002 DRAMMEN
Telefon: 32 24 33 00

Bransje: Annen bransje

Nettside: www.albjerk.no
E-post: birger.iversen@albjerk.no

Firmabeskrivelse

Albjerk Bil AS er en leverandør av VW person og varebiler, Skoda personbiler, samt Audi personbiler i Drammen og Lier. Firmaet har eget skadeverksted, mekaniske verksted, samt bruktbilavdelinger i Drammen og Lier. Albjerk Bil AS fremstår som en betydelig aktør i bransjen, med gode resultater og solid markedsposisjon. Fra Desember 2016 er vi igjen å finne i sammen med VW Personbil på Lierstranda. Albjerk Bil setter det profesjonelle markedet i høysetet, og fokuset ligger på kvalitet i alle ledd. Dette gir resultater, og Volkswagen Nyttekjøretøy har en markedsandel i vårt distrikt på nesten 40%. Dette takket være profesjonelle medarbeidere, samt at Importør Harald A. Møller AS også bidrar i alle ledd, med utdanning og høy kompetanse i alle avdelinger. Tilbakemeldinger fra våre kunder bekrefter at vi også i fremtiden vil være en leverandør til det profesjonelle markedet.

Vår spesialkompetanse:

Totalleverandør av Volkswagen vare og last, samt finansielle totalløsninger og rådgivning. Sterk fokus på TCO (Total Cost of Ownership)

Våre målgrupper:

Bygg og anlegg, håndtverkere, øvrige brukere av vare/lastebiler.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2013 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2014 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2015 | Bygg og anlegg Drammen 30. mai 2016 | Bygg og anlegg Drammen 23. mai 2017

Topp