Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Ak Mekaniske AS

Adresse: Rosenborgveien 12, 1630 Gamle Fredrikstad
Telefon: 47 69 32 38 74

Bransje: Industri og mekanisk, Mekanisk Industri, Rådgivende ingeniører, Stål, Fasadearbeid

Nettside: http:, , www.akmek.no
E-post: firmapost@akmek.no

Firmabeskrivelse

AK Mekaniske AS ble etablert i 2001. AK Mekaniske holder i dag til i nye moderne industrilokaler på ca 4500m2 ved Øra industriområde i Fredrikstad. AK Mekaniske AS prosjekterer, produserer og monterer stålkonstruksjoner for bygg og anlegg. Vi leverer stålkonstruksjoner over hele landet, "og litt utenfor". Har levert et bygg på 4500m2 til Færøyene. Vi leverer fra den enkleste stålkonstruksjon til større og krevende konstruksjoner og er opptatt av kvalitet og presis levering. Samt god utnyttelse av stålets egenskaper og i kombinasjon med andre materialer. AK Mekaniske AS bruker de mest moderne hjelpemidler for å oppnå de beste resultater på våre konstruksjoner. Vår referanseliste er stor på stålkonstruksjon til Industribygg, lagerhaller, landbrukshaller, etasjebygg, rør-bruer osv. Våre ansatte har mange tiårs erfaring innenfor sitt fagfelt med stålkonstruksjoner. Dette er også vår største ressurs. Våre dyktige medarbeidere utfører også montasje av hulldekker, betongelementer, takplater, veggelementer, beslag osv. Med så stor erfarenhet er vi meget opptatt av HMS og kvalitet i våre prosjekter.

Vår spesialkompetanse:

Prosjektering, produksjon og utførelse av stålkonstruksjoner, takplater, veggelementer, hulldekker. Trapper og rekkverk.

Våre målgrupper:

Entreprenører Eiendomsutviklere Byggherrer og andre som har behov for stålkonstruksjoner til bygg og anlegg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 09. februar 2016 | Bygg og anlegg Stavanger 09. mai 2016 | Bygg og anlegg Sørlandet 14. juni 2016 | Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 15. september 2016 | Bygg og anlegg Bergen 07. november 2016 | Bygg og anlegg Romerike 28. mars 2017 | Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018 | Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023

Topp