Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Agraff Arkitektur AS

Besøksadresse: Mellomila 56, 7018 TRONDHEIM
Postadresse: Mellomlia 56, 7018 TRONDHEIM
Telefon: 47 73 84 13 10

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.agraff.no
E-post: firmapost@agraff.no

Firmabeskrivelse

Agraff Arkitektur AS er et uavhengig arkitektkontor som gjør bygg, landskap og planer litt bedre. Vi skaper steder der det er godt å bo, arbeide, leke og leve!

Alle byggeoppgaver henger sammen med et sted, og det er alltid mennesker som skal bruke det. Vår visjon er å forme hus og landskap (uterom) som forbedrer livene deres.

Gode prosjekt har gode prosesser. I oppstarten av et prosjekt mener vi det er helt nødvendig å 1) møte og forstå oppdragsgiverens behov, 2) se og forstå tomta og mulighetene som finnes på stedet, og 3) åpne for de beste idéene.

De beste prosjektene forbedrer det stedet der de bygges og hører til der. Det gjelder å forstå hvilke kvaliteter vi kan utnytte. Derfor bruker vi alltid oppmerksomhet på å undersøke stedet der prosjektet skal utføres.

Vi er arkitekter, landskapsarkitekter og reguleringsarkitekter.

Vi prosjekterer både i meget store format ? byplaner, store boligområder, kontorkompleks ? og meget små ? utforming av utendørsmøblering og innredningsdetaljer.

Vi følger hele prosessen, fra de første møtene til omfattende detaljprosjekt, presise arbeidstegninger og oppfølging av prosjektet på byggeplassen.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Trondheim 22. november 2007 | Bygg og anlegg Trondheim 04. desember 2008 | Bygg og anlegg Trondheim 10. november 2022

Topp