Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Agendafilm AS

Adresse: Breidablikkvn. 6b 1167 Oslo / Møllergaten 24 0179,
Telefon: 930 41 892

Bransje: Markedsføring, Media, Videoproduksjon

Nettside: www.agenda-film.com
E-post: agendafilmas@gmail.com

Firmabeskrivelse

Agendafilm AS:
Produksjon av film og video for næringsliv, organisasjoner og offentlig sektor i hele Norge samt resten av Skandinavia. I tillegg produserer vi kortfilm og dokumentarfilm.
Agendafilm tilbyr komplett gjennomføring av bedriftsfilm, reklamefilm, promoteringsfilm, instruksjonsfilm, informasjonsfilm, undervisningsfilm og videodokumentasjon. Via samarbeidspartnere kan vi også tilby web-tv og andre webpublikasjoner.

Selskapet eies av regissør og produsent Tomas Sem Løkke-Sørensen som har ti års erfaring fra filmbransjen. Tomas er utdannet fra The London Film School og Universitetet i Oslo. Han har produsert og regissert oppdragsfilmer og kortfilmer og har mottatt prestisjetunge priser for sine arbeider.Vår spesialkompetanse:

Produksjon av informasjons-og promoteringsfilm. Utvikling av kort-og spillefilmprosjekter.

Våre målgrupper:

Det er stor variasjon i vår kundemasse. Kort sagt: vi lager film for alle seriøse aktører i det private næringsliv og offentlig sektor

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 06. juni 2011 | Møteforum Romerike 29. september 2011 | Møteforum Drammen 15. november 2011

Topp