Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Advokatfirmaet Kyrre ANS

Besøksadresse: Strandgaten 209, 3.etg, 5004 Bergen
Postadresse: Postboks 1826, Nordnes, 5816 Bergen
Telefon: +47 55362060

Bransje: Annen bransje

Nettside: www.kyrre-bergen.no
E-post: firmapost@kyrre-bergen.no

Firmabeskrivelse

Advokatfirmaet Kyrre ANS tilbyr tjenester og bistand innenfor forretningsjus med hovedvekt på fast eiendom.
Flere av advokatene har omfattende erfaring med å prosedere tvister for domstolene vedrørende mangler ved kjøp av fast eiendom. I tillegg har vi bred erfaring med forskjellige typer avtaler vedrørende utvikling og kjøp av eiendom, herunder opsjonsavtaler, utbyggingsavtaler og andre type prosjektavtaler. I tillegg jobber vi mye med seksjonering, annleggseiendom, deling av eiendom, organisering av eiendomsprosjekter, rammesøknader og klagesaker. Vi får jevnlig inn større eller mindre bolig og andre eiendomsprosjekter for salg. Vi har ofte behov for samarbeid med arkitekter ifbm. utvikling av eiendomsprosjekter.

Vår spesialkompetanse:

Vi har særlig spisskompetanse innenfor eiendomsutvikling - og i alle prosjektfasene. Fra inngåelse av kjøpsavtaler med grunneiere, transformere næringseiendom til boligutviklingsprosjekter, bistand i reguleringsprosessen og ved byggesøknader og organisering av større eiendomsprosjekter. Vi kan bistå både kjøper og selger med transaksjoner av eiendomsselskap, og samarbeidsformer - gjerne i form av 50/50 selskap.

Våre målgrupper:

Typiske klienter er offentlige myndigheter, bolig - og næringsbyggere, grunneiere, plankonsulenter, prosjektutviklere og arkitekter. I tillegg bistår vi private parter i byggesaker, nabotvister, veiskjønn, jordskifte og mangelsaker etter salg av fast eiendom.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 23. mai 2022

Topp