Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Adecco Norge AS

Besøksadresse: Bragernes torg 1a, 3018 DRAMMEN
Postadresse: Boks 1060 Bragernes, 3001 DRAMMEN
Telefon: 32 80 92 70

Bransje: Bemanning og rekruttering

Nettside: www.adecco.no
E-post: bemanning.drammen@adecco.no

Firmabeskrivelse

Adecco er en av Norges ledende innen bemanning, både til midlertidige stillinger og rekruttering til faste stilinger. Vår størrelse og geografiske spredning på tvers av avdelinger og fagområder gjør at vi kan finne løsninger raskt og effektivt, men det er jo ikke alltid størrelsen det kommer an på. Vår viktigste oppgave er å lytte og innfri ønsker og krav våre forbindelser har, enten det er kunder, kandidater, en leverandør eller andre vi samarbeider med. Hver dag jobber vi med å matche gode kandidater med svært ulike og spennende oppdrag hos våre kunder. En kandidat skal ikke bare være kompetent, men også passe inn i arbeidsmiljøet for å trives. Da blir alle parter fornøyd, og det er akkurat det vi brenner for!
Ta gjerne kontakt med oss på 32 80 92 70 så ser vi på hva vi kan hjelpe deg med, enten hvis du skal leie inn, ansette fast eller om du er på utkikk etter nye muligheter og ny jobb.

Vår spesialkompetanse:

I Drammen er vi representert gjennom dedikerte konsulenter som jobber med innleie til ulike områder som industri, produksjon, gjenvinning, lager og transport, pedagogisk, merkantile stillinger, salg og kundeservice. Vår senior rådgiver Julie Hammer jobber gjennom Adecco Select med rekruttering til faste stillinger.

Våre målgrupper:

Adecco tilbyr midlertidige og faste stillinger i norsk næringsliv og offentlig sektor

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 01. juni 2004 | Møteforum Drammen 01. juni 2005 | Møteforum Drammen 19. november 2007 | Møteforum Drammen 04. februar 2009 | Møteforum Drammen 18. november 2009 | Møteforum Drammen 08. mars 2011 | Møteforum Drammen 12. februar 2013 | Møteforum Drammen 29. mai 2018

Topp