Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Access Personnel A/S

Adresse: Rosenkrantz Gate 22, 0160 OSLO
Telefon: 22 40 17 00  Faks: 22 40 17 10

Bransje: Bemanning og rekruttering

Nettside: www.access-personnel.no
E-post: info@access-personnel.no

Firmabeskrivelse

Access Personnel er et danskeid bemanningsselskap som har siden 1996 levert faste medarbeidere og vikarer til en rekke bedrifter i Oslo og omegn. Access Personnel i Norge har kontorer i Oslo og på Nesbru som betjener området Asker/Bærum og Drammen.

Vi legger stor vekt på tett personlig oppfølging både av kunder og vikarer i oppdrag. Raskt respons på forespørsler og høy kvalitet er en selvfølge hos oss. Med sterk fokus på en personlig relasjon til kunder og kandidater kan vi tilby kostnadseffektive og raske bemannings- og rekrutteringsløsninger.

Vi arbeider ut fra no cure - no pay prinsippet.

Vår spesialkompetanse:

Vi tilbyr kandidater på alle nivåer innen kontor/administrasjon, salg, markedsføring, regnskap/lønn, økonomi, IT, lager/logistikk og HR. .Access Personnel rekrutterer kandidater til faste stillinger og leier ut vikarer til midlertidige stillinger.

Våre målgrupper:

Access Personnel sine kunder er alt fra hovedleverandør i små og mellomstore bedrifter, til sideleverandør i større selskaper og konsern. Vi har en god bredde i kandidat porteføljen vår, og kan derfor tilby kandidater til de fleste bransjer og nivåer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 22. mars 2010

Topp